Få din healing business til å vokse

Din rolle er å bli ekspert på å kommunisere målrettet mot de menneskene du vil hjelpe.

Høres det krevende ut?
Neida, det er det ikke hvis du er litt forberedt, les under her så  hjelper deg på veien.

For deg som er i startgropa og vil hjelpe andre men fortsatt litt usikker?
Det første du trenger å gjøre er å tenke på hva du brenner for?
Hva som er årsaken til at du vil starte din egen praksis?
Hva var det som var utløseren til at du vil gå denne veien?
Har det vært noe du har opplevd selv og vil hjelpe andre med det samme?
Har du blitt frisk selv av healing eller annen terapi?
Har du merket at du bare «vet» noe om andre som du ikke har blitt fortalt, og vil utvikle den evnen?
Er du villig til å utvikle deg resten av livet via klienter og annet som gir deg påfyll?
Er det din virkelige drøm, kjenn etter om det virkelig er det?
Mange «adopterer» andres drømmer uten å reflektere over hva en selv vil.
Så, hvem er det du virkelig vil hjelpe?

For deg som er kommet i gang og vil at businessen skal vokse.
Det å prøve å hjelpe alle blir at du hjelper ingen, for du vil framstå som ullen og utydelig og da vil det bli synlig på din nettside.
HVEM VIL DU HJELPE? HVA ER GRUNNEN TIL AT DU VIL HJELPE? HVORDAN HAR HEALING/ ANNET HJULPET DEG?

Etter mer en 20 år som selvstendig selv, så deler jeg disse spørsmålene med deg så du slipper å gå igjennom barnesykdommene som jeg gjorde. Den gangen jeg startet så var det lite informasjon ute og det gamle tro-systemet som var at «VI DELER IKKE, DE ANDRE ER JO KONKURRENTER, SÅ HOLD ALL INFORMASJONEN FOR DEG SELV» Dette stemmer jo ikke, det er nok av mennesker der ute som trenger vår hjelp. ALT KOMMER ANN PÅ DEG SELV. Det er ingen som TAR OG STJELER ANDRES KLIENTER, klientene har sin frie vilje og det handler om hvordan vi møter andre hjerte mot hjerte og kjemi. De som kommer til meg for eksempel kommer via, via, og de er ikke ute etter å bli dilla med. De tør å se på seg selv og ta tak. De som ønsker å bli «kost» med vil automatisk velge en annen person å komme til. Det er helt ok. Det at klienten velger andre innimellom, det må være viktig for deg også når du starter for deg selv.  Hvis jeg ser at de vil ha behov for annen hjelp enn det jeg kan tilby, så sender jeg de videre.  Er du redd og sjalu, eller sammenligner deg med andre, så er det viktig å se på hva som ligger i historien og få det fjernet en gang for alle. Sjalusi og redsler, det skyver ifra og da vil det være vanskelig å starte for deg selv eller få bedriften til å vokse.

Holder du på klienter fordi du redd for å ikke tjene nok penger? Da er du på så lavfrekvente energier som ikke ganger deg eller klienten. Det er viktig å sende klienten videre til andre innimellom, så det å ha et godt samarbeid med andre terapeuter og behandlere kan være en god løsning.

Eks: har du en klient som trenger kostholdsveiledning, så gi de et telefonnummer som de kan ringe for å få hjelp, hvis du selv mangler denne kunnskapen, og er de stive i kroppen, ja det er metafysisk men anbefal de massasje for å myke opp parallelt som du jobber med annen terapi eller energimedisin.
SE din klient.

I alle disse årene som jeg har jobbet med Healer-Grundere og andre firmaer, så har jeg virkelig fått sett hvordan bedriften vokser og tjener penger når de har fått fokus på seg selv og hva de kan tilby og hjelpe andre med uten å tenke på hva «naboen» gjør, men har fokus på sitt eget. Det og ha fokus på sitt eget gir en enorm drive og glede. Vi healere/terapeuter skal hjelpe hverandre og løfte hverandre opp. Vi jobber med lys og kjærlighet, og da trenger VI Å VÆRE DET OGSÅ.
Vi hjelper andre til å bli friske og da trenger vi selv å rense vår indre forurensning som negativt snakk om andre behandlingsformer.

Bli kvitt sjalusi og dropp det å sammenligne deg med andre, det drenerer din energi og gjør deg liten. Gi deg selv et nytt fokus ved å tenke på de/den ene personene som du VET du kan hjelpe. Husk at den «ene personen» er flere hundre, fordi de vil kjenne seg igjen i den ene som du har fokus mot.

Husk, du har med deg en lang og god erfaring og kunnskap fra livets skole ved siden av annen erfaring.
HVORDAN KAN JEG HJELPE ANDRE OG HVA KAN JEG GI?

 
VIKTIGE TING OG TANG Å TENKE PÅ FØR DU STARTER FOR DEG SELV.

Hvis du tenker på alle mennesker som potensielle klienter, har du ingen som dine klienter.
Du må være spesifikk med hvem du vil ha som klient, og det blir din niche.
Å ha en niché gjør markedsføringen langt mer effektiv når du skal snakke med et bestemt publikum.
Hvis du prøver å snakke med alle, snakker du til ingen.

ÅPNE OPP DITT HJERTE
Hvem vil du elske å jobbe med?
Hvem ville din ideelle klient være?
Hva er dine tanker rundt din bedrift?
Hva vil du med din bedrift?
Har du viljen til å satse?

HVORDAN ER DET MED PENGE?

Er du redd for å ikke tjene nok?
Er du redd for å mislykkes?

Hvem vil du HJELPE?, menn, ungdommer, kvinnelige entreprenører eller begavede barn?
Har de noen bestemte utfordringer, fysisk, mentalt, annet?
Bli klar, tydelig og spesifikk.

FOR Å OPPNÅ DIN DRØM SÅ MÅ DU STARTE MED DITT TANKESETT.
Har du innsett at suksess er en intern jobb?
Har du forpliktet deg til den indre reisen, uansett hvor lang tid det tar?
Har du besluttet deg for at uansett hvor lang tid det tar, så skal du lykkes og du forstår at dine indre tanker påvirker resultatet?

Du forstår at dine tanker som omhandler deg selv påvirker din reise?
Du forstår at dine tanker om hva er penger er, påvirker din evne til overflod?
Du forstår loven om tiltrekning og er villig til å ta tak i dine egne begrensede tanker og mønstre for å endre de? Driver du virksomheten din med strategier skapt av en tankegang av desperat frykt for å bli blakk?
Du jobber for pengene og ikke for passion og glede?
Du tenker at det for mange konkurrenter der ute?
Du bor på et lite sted så det er vanskelig å få klienter?
Det er mer vanskelig for deg enn andre å klare å få dette til?
Du vil ikke annonsere for det koster penger?
Ingen terapeut eller healer skal være rik, ha fine ting eller tjene for mye penger?
Familie, venner andre stopper deg i å gå for din drøm?

Sett deg ned, finn fram penn, papir, og husk at denne tiden er din.

Redd for synlighet kan være en av dine mentale blokkeringer, så hva er du redd for?
Frykt for synlighet kan ligge i alle 4 tros-nivåer.

Du har reklamert, markedsført til ingen nytte eller liten fortjeneste?
Loven om tiltrekning kan påvirke deg, for din tro og tanker om deg selv i din bedrift blir overført til andre. Når dine tanker er ambivalente, usikre ovenfor deg selv og hva du kan, vil det smitte over til andre, så de blir usikre på hva du egentlig står for.  Blir du for arrogant og hovmodig, det også skyve ifra. Derfor er det å finne glede og hjertevarme for de du vil hjelpe viktig.
Hvem tenker du på og hvem gir deg glede ved tanken på å hjelpe? Det gir det veien til din passion og hjertevarme.
Du kan annonsere så mye du vil uten resultater.  Er du uklar i hvem du vil hjelpe, og uklar i hva du står for, vil din annonsering også være preget av det også energetisk. Mangler du tro på deg selv, og det du selger, vil andre på et energetisk – sublime plan motta den beskjeden ved at de tror ikke på det du selger.

Tips: 

• Fortell drømmen din om din bedrift kun til de som har egen erfaring og har turt å gå sin vei. De andre kan finne på å projisere sin frykt over på deg og begrense deg. Det er ca 10 % av befolkningen som tør å gå egne veier, og det har aldri vært de som følger flokken som har skapt noe nytt.
• Det og starte en praksis som er helt i tråd med hvem du er, er kjernen i ditt eget vesen og tråd med din sjel.
• Begynner du å jobbe med noe som du tar lett og gjør lett, er det naturlig for deg og som faktisk gjør at du får resultater.
Da er du i skaperkraften, passion og i LEK energien som skaper mirakler.  Hvis din forretningsaktivitet begynner å føles at du går i motbakke eller det ikke blir resultater … STOPP OPP LITT NÅ OG TENK!
Det er en indikator at enten;
• Du har presset på et tidspunkt som du ikke var klar for?
• Strategiene du bruker, og har brukt fram til nå er ikke justert med dine kjerneverdier, du jobber i et mønster som er uheldig for deg og du er i en blindsone.
•  Du har hørt for mye på andre og glemt hvem du er?
• Eller du har selvbegrensende tanker som holder deg på stedet hvil, eller du prøver det samme om igjen og om igjen uten at det blir resultater? Da er det på tide skifte ut dine tanker og få hjelp for at du skal bevege deg fremover med letthet. Det er mengder informasjon på nettet om hvordan  du kan tjene penger på din bedrift, men fungerer det egentlig?

Jeg kan hjelpe deg med å se på din business ved å «lese» hva det er som begrenser deg.
Med 20 år som selvstendig næringsdrivende som terapeut og healer, har jeg sett på mine egne tanker og begrensninger og endret disse. Jeg har også blitt tydelig på hvordan akkurat JEG ønsker å ha det nå. Og jeg har kommet dit jeg ville og er fortsatt på vei til et nytt trinn. Livet er herlig og utviklende.

 Amatører konkurrere. Profesjonelle gjennomfører med entusiasme og engasjement  Konkurrere du med andre terapeuter og utøvere er du ikke styrt av passion og glede. Du er heller ikke der hvor du tenker at du er selv din egen merkevare. Du forstår heller ikke loven om tiltrekning. Du tror muligens at dine konkurranseevner får deg fram, men hvor ble det av troen på de andre menneskene som tiltrekkes av din akkurat din kunnskap? Og ikke av din konkurranseevne. For energisensitive personer, vil denne energien stresse og skyve ifra. Denne energien vil holde deg begrenset.

Liker du å konkurrere så er det kanskje en ide å uføre en sport eller noe annet som ikke har med energiarbeidet å gjøre.

Lær deg å slippe å konkurrere med andre terapeuter og utøvere. Det er mange nok klienter og studenter til alle. Hvis dine hensikter ikke er ærverdige, vil det gjenspeile seg i ditt rykte og din virksomhet.
Tiltrekk deg  din egen stamme av klienter og følgere, med din unike personlighet og utstråling .

 Få fokus på overflod og velstand i stedet for gjeld

Ved å fokusere på overflod og velstand, i stedet for å ha fokus på alt du ikke kan få kjøpt eller gjeld, vil ideer og løsninger som vibrerer på dette nivået legge seg inn din bevissthet, slik at du kan ta gode avgjørelser og handlinger.
Er du redd for å ikke ha nok penger, eller tjene nok penger, da tør du ikke satse nok. Da er det ofte andre trossystemer som ligger der også. Redd for å mislykkes? Best å være der du er nå, for da vet du hva du har?
Eller, du tror ikke nok på deg selv, så du vaker fram og tilbake med dine valg?
Dine kunder vil merke på et energetisk plan om du er pengefokusert i stedet for PERSON fokusert, dine klienter vil merke om du er MEG SELV fokusert. Du avviser uten at du er klar over det.

Manifester penger og overflod (LINK TIL MANIFESTERINGSKURSET)  og gi slipp på hvordan det kommer til deg. Være åpen for uventede inntektskilder.

Hvis din nåværende tilstand er få klienter og dårlig økonomi?
Så kan det komme av flere tanker som går igjennom deg ukentlig.
Frykt for penger?
Andre tar klientene mine?
Redd for å være synlig på FB eller i media?
Ingen vet hvor du holder til?
Du har ikke forpliktet deg?
Du vil behold friheten din?
Du har ikke et rom/kontor til å ta de imot?
Du mangler stolthet over hva du gjør?
Du er redd for å mislykkes før du egentlig har startet?

Her er noen av spørsmålene som vi går igjennom på Game of life.

Beslutninger og handlinger tatt fra et sted med frykt eller desperasjon, vil resultere i negative resultater.

Slutt med å straffe deg selv for den nåværende økonomiske tilstanden eller mangel på klienter. Vit at din nåværende økonomisk tilstand ikke er permanent fordi du vet hvordan du kan endre på din energi. Slutt å se tilbake på fortiden din med dårlig økonomi med mindre du oppnådde økonomisk overflod. ALDRI SELG DIN SJEL FOR  PENGER, Ikke prøv å selge noe som du egentlig ikke tror på for å få litt penger. Å ta en ekstra jobb du hater og tvinge deg til å gjennomføre det, vil drenere din energi over tid. Eller du senker prisene på dine terapi/ healingtimer ut av desperasjon, dette er en av de mest ødeleggende strategiene for virksomheten din. Det blir svært vanskelig å heve prisene, når kundene dine er vant til å betale din nedsatte pris. Du vil begynne å føle deg sliten og mindre happy for jobben som egentlig gleder deg. Din pris viser at du ikke er god nok eller at du mangler tro på det du gjør. Du som alle andre har dine utgifter som selvstendig næringsdrivende.

Forfølge aktiviteter som er i samsvar med dine sanne verdier, og ditt hjerte må være på rett sted.
Tenker du selv at du ikke du ikke ville ha betalt det samme som du selv tar betalt for en time, da er du ute å kjøre. Hvordan kan du da tiltrekke deg de rette kundene når du selv er gjerrig?

GÅ INN I DIN MIRAKELZONE OG UT AV KOMFORTSONEN OG OPPDAG DITT POTENSTIALE
De fleste går forsiktig igjennom livet, og håper de vil ha det trygt fram til de dør. Det er lett å falle inn i et mønster av å gjøre bare det du trenger. Utfordre deg selv regelmessig til å gå utenfor din komfort-sone. Lei en trener eller en mentor som vil få deg til å tenke større enn der du er akkurat nå. Når du ikke følger mengden, tar du en risiko og du vil kunne skape unike og fantastiske resultater i ditt liv og din virksomhet.

KONTAKT MED DITT HØYERE SELV, SKAPEREN OG DINE SKYTSENGLER FOR RÅD OG VEILEDNING
Som energi healer kan du koble til ditt høyere selv. Han/hun kjenner deg bedre, enn deg selv. Han/hun vil ha ideer som du kanskje ikke har vurdert. Ditt høyere selv har et overblikk og en innsikt og et perspektiv på din strategi som kanskje bare trenger å bli vist deg. Koble deg sammen med ditt høyere selv og spør spørsmål om din forretningsmetode og tilnærming eller strategi og du vil kunne få svar.

Mange manifesterer å bruker åndeguider for å få hjelp til forskjellige løsninger på situasjoner de er i livet eller som hjelp til sin business, familie, forhold, jobb, karrière og mye annet.
Ved guddommelig kontakt, VET  jeg at jeg får all den støtte og hjelp som skal til både meg selv og til å hjelpe klienter.  Du har også muligheten til å lære dette, om du kun vil bruke metodene for å hjelpe andre eller lære deg dette for eget bruk.
Mange kombinerer disse metodene sammen med andre Coaching modeller eller terapi.

ER DU KLAR FOR Å FORPLIKTE DEG SELV OVENFOR DEG SELV? ER DU KLAR FOR Å TA DETTE ANSVARET?  
Er det noe du opplever at du sitter fast i eller trenger hjelp til så ta kontakt så kan jeg hjelpe deg på veien?

Du kan be Skaperen om å gjøre en fremtidig lesning om den nåværende forretningsstrategien du oppretter. Du vil bli vist om den genererer flere kunder for deg, eller annet som er viktig. Du kan be om å se hvilken type klienter du tiltrekker deg.

Koble deg til skaperen med å stille spørsmål?
Det er mangel på spørsmål som de fleste sliter med. Det kan du lære deg på Dig deeper, her vil du gå i dybden av å forstå.  Det vil gi klarhet I dine syn og visjoner.

Du ble en healer fordi du elsker å hjelpe andre. Du er en sensitiv sjel som har en dyp lengsel og lyst til å helbrede andre og deg selv. Dypt inne i DNA er blåkopien for ditt livs-formål, din guddommelige timing og dine unike talenter og gaver. Du finner informasjon via din pinealkjertel som er koblet til Akashic Records også kalt den kollektive bevissthet, biblioteket med alle informasjon om alt og alle. DU FÅR SVAR.
Vi er alle forbundet med hverandre. Alle har tilgang på informasjon, du kan lære dette ved å stille spørsmål.

Øvelse: 
Trening  er morsomt og spennende. Lær deg å koble til Skaperkraften med ThetaHealing®-teknikken, og be om å få se dine Akashic Records for dette livet og ta dine notater på hva som kommer til deg.
Lukk øynene, tenk at du ser oppover mot et vakkert lys, tenk at du er en del av dette lyset. Still spørsmål, og ta det første som kommer til deg uten å analysere og stol på ditt første inntrykk, gi slipp på kontroll, lek, prøve igjen og skriv ned de første tingene som kommer inn i tankene dine. Mulig du opplever forvirring og har problemer med å stole på det som kommer til deg, om det er ønsker eller om det er reelle beskjeder. Alt dette vil bake seg sammen og med trening vil det bli veldig tydelig for deg, og du vil kunne skille dine egne tanker fra den informasjonen som kommer til. Uansett, om dine egne ønsker blander seg inn, så er jo det en del av din manifestasjon, vi gjør ingen ting i livet uten at vi drømmer oss fram, og dine drømmer er basert på dine ønsker. La det bare komme akkurat slik det kommer til deg. Det er den beste måten å starte på. Det er mye du kan gjøre på egenhånd, du kan lese deg til det meste innen alle behandlinger eller healingformer, men det er en stor forskjell å få hjelp av noe andre som kan «se» det som er i din blindsone og få bekreftelse på at du klarer å endre og hjelpe en annen person.  Det er mye du lærer på kurs som er utfordrende å gjøre på egenhånd. På kurs eller i en behandling vil du kunne få løst opp andre blokkeringer og få en raskere endring og resultat.

Begynn din virksomhet med spissing og klarhet i visjonen din.
Hvilken type helbredende praksis ønsker du mest?
For eksempel;  Arbeid hjemmefra bare 2 dager i uken med kvinner?
•        Arbeid med egen klinikk?
•        Arbeid med andre terapeuter eller healere?
•        Arbeide i helger-kvelder- morgen?
•        Arbeide antall dager?
•        Arbeide med kvinner i business, karriere, skole osv.
•        Arbeide med menn og deres relasjoner.
•        Arbeide med ofre for overgrep psykisk og fysisk?
•        Arbeide med sexuelle utfordringer?
•        Arbeide med krigstraumer?
•        Arbeide med menn og kvinner som ønsker sin sjelevenn?
•        Arbeide med dyr og eiere?
·       Jobbe med ungdommer-ADHD- Dysleksi- selvtillit- lærevansker- osv.
·       Andre ting du vil tillegge?
·       Hvor mye vil du tjene?
·       Hvor mye trenger du åt tjene?
·       Vil du kombinere med annen jobb?
·       Skriv den visjonen nå.

Når du har skrevet ned din plan for din healingbusiness, så visualiserer du deg inn i den, og når godfølelsen er kommet inn i deg, og du kjenner en sterk glede?
DA TAKKER DU FOR AT DU HAR DET I LIVET DITT ALLEREDE.
Skrevet av Anett Powell Wang

Ønsker du framgang så book en time
kurs. Game of life
Manifest