Om Anett

 

Litt om meg Anett Powell Wang
Sertifisert  Master og Science
ThetaHealer instruktør

Mitt liv har til tider vært psykisk og mentalt utfordrende helt til jeg møtte ThetaHealingen med sin kraft og med alle sine selvhjelpsteknikker og med sin spirituelle tilnærming. Da fant jeg det jeg hadde savnet, noe som funket raskt og effektivt for meg og som var enkelt å bruke på meg selv, og på andre som ønsket raske resultater.
Jeg gjorde meg selv frisk fra mine mentale og fysiske plager som: Historie – Astma – allergier – smerter i hele kroppen – fibromyalgi – utmattelse – deprimert – stress- dysleksi- arbeidsledighet. Jeg jobbet meg igjennom alle de mentale utfordringene en skilsmisse kan ha i seg. Med Theta teknikken fjernet jeg uønskede negative tanker og mønstre for så og erstatte de med nye positive løsninger.
Det jeg merket med Theta, er at de negative stressende tankene rett og slett forsvant fra meg når jeg hentet frem Theta hjernebølgene. Hvor mer mentalt “fri” jeg ble, jo friskere ble jeg fysisk. I Theta tilstanden får jeg svar som gir meg gode løsninger, mange av de løsningene kommer som ideer, ord og tanker som jeg aldri ville ha kommet på selv.
Jeg utfordret meg selv ved å gå ut av min mentale comfortsone, søkte i meg selv, min mønstre, trossystemer, indoktrineringer, hva var mine tanker, hva var tanker jeg hadde “adoptert” fra andre og hvem er jeg? Hva trenger jeg? Hva savner jeg? I Theta “snakket” jeg med mine fysiske smerter, lyttet til mine savn og ønsker.
Så med mine selvopplevde mentale og fysiske forandringer brenner jeg for å lære bort ThetaHealing til alle som vil.
Hver eneste dag gleder jeg meg til å gå på jobb fordi jeg får gjøre det som er min store passion, og det er og hjelpe mine klienter og kursdeltakere som kommer fra alle samfunnslag, miljøer, unge som gamle til å få en bedre hverdag fysisk og mentalt ved hjelp av Theta teknikkene.

Jeg har nå 9 års erfaring som ThetaHealer og 7 år som ThetaHealer instruktør.
13 års erfaring som terapeut innen kinesiologi, kroppsterapi,  NLP, hypnose, coaching og regresjonsterapi.

Jeg har 11 års erfaring som kursholder og instruktør mot deltagere i det private markedet og mot bedrifter innen mental trening, kognitiv terapi og bevisstgjøring hvor jeg også «skreddersyr kurs» Jeg er også  engasjert av bedrifter som benytter Thetacoach til å hjelpe mennesker innen karriere, livsveiledning, konflikthåndtering og omstillingsfaser i forbindelse med alt fra yrkesvalg og veiledning.

Mitt engasjement og «kall» er å hjelpe deg til å få en personlig vekst og bedre hverdag fysisk og psykisk, samt bevisstgjøring av healing og endringsprosesser for å skape
økt energi og livsglede.

 

De 9 Innsikt
Støtt deg ikke til sinnet men støtt deg til sjelen
For livet som kommer er allerede foran oss og ventende med å få åpnet verden.
Se litt nærmere, finn øynene for å se og vil gjøre verden tilgjengelig for oss.

Gå dypere og få øye på det.
 Vi oppdager igjen at vi lever i en mystisk verden, full av plutselige hendelser og synkronitet

  1. Vi lever i en mystisk verden full av tilfeldigheter men synkrone sammentreff som virker skjebnebestemt.
  2. I kraft av dette mysteriet skaper vi et nytt verdensyn: Universet redefineres som energi-fullt og hellig.
  3. Hele materien består av en gudommelig energi som vi begynner å se og forstå.
  4. Mennesker er utrygge fordi de har mistet forbindelsen til den hellige energikilden i stedet søker de energi ved å dominere hverandre. Dette er roten til all menneskelig konflikt.
  5. Løsningen er en personlig gudsforbindelse gjennom en mystisk forvandling som fyller oss med energi og kjærlighet og løfter oss inn i en høyere bevissthetstilstand.
  6. Dermed kan vi gi slipp våre personlige kontrollmønstre og oppdage vær misjon som er å hjelpe menneskeheten frem mot den nye virkelighetsoppfattelsen.
  7. Vi kan finne frem til vår intuisjon hvis vi tolker den positivt, skapes en strøm av sammentreff som sørger for at vår intuisjon utvikler seg.
  8. Når vi i evolusjon-strømmen alltid gir av energien vår til det høyere selv i andre, vil vi skape en ny kultur hvor energinivået og oppfattelsesevnen vår økes.
  9. På denne måten deltar vi i den evolusjonære reisen fra Big Bang til livets høyeste formål: Å høyne energinivået i kroppene våre for hver generasjon inntil alt blir himmelsk og vi kan endelig se.  

Leave a Reply