Uansett din reise, er vi her for å hjelpe deg.
Våre utøvere vil hjelpe deg med dine drømmer og ønsker for bedre helse, bedre livsbalanse, kjærlige forhold, vellykkede karrièrer og oppdage livets formål. Med ThetaHealing® kan du lære å endre negative tanker, helbrede hjertet og slippe kontrollen, blant mange andre transformasjoner.

Som en utøver arbeider vi med deg og din selvbegrensende tro og tanker som ligger i underbevisstheten, du vil avdekke selv-saboterende mønstre i livet ditt. Derefter forvandle dem til å elske og gi tro på at du kan bevege seg fremover i livet ditt. Ved å endre din tro, endrer du handlingene og dermed resultatene du får i livet ditt.

Våkne opp den fantastiske kraften som bor i deg.
ThetaHealing er en ledende treningsorganisasjon. Våre kurs er åpne for alle. Enten du lærer for din egen personlige interesse og selvutvikling, eller du ønsker å legge til Theta Healing til din nåværende terapi eller coaching praksis.

ThetaHealing tilbyr Live og online selvutviklingtrening og workshops, emosjonell endring, åndelig oppvåkning og holistisk terapi  i 152 land i verden. Våre tidligere ThetaHealing-studenter gir slipp på fortidens problemer, tilgir og virkelig elske seg selv og andre. De manifesterer og bestemmer seg for en bedre fremtid uten frykt, hindringer og selvsabotasje.

DEMO AV MANIFESTERING
http://youtu.be/7xUt-fWmLpE

Oppdage hvordan dine vonde opplevelser, tanker, følelser, familie-handlingsmønstre, reaksjoner eller relasjoner kanskje hindrer deg til å leve det livet du vil ha akkurat nå. Hva om du kunne lære deg å forandre dette umiddelbart ved bruk av Thetaens hjernebølger? Hva om du kunne skape et liv du elsker, bedre din helse, kjærlighet og personlig karrière mm.?
Vi vil lære deg den fantastiske effekten og bruken av Theta og du har da dine egne teknikker til å forandre alt dette i det tempoet du selv ønsker. Steg for steg.

Kommende kurs 2017/2018

2017 Høst

  • 09-10. Des.   Manifesting and abundance    Manifestering og overflod

2018 Vinter/ vår

  • 05-07 Jan.    Basic DNA                               Grunnleggende DNA
  • 27-28. Jan.   Dig deeper                               Grav dypere, spørreteknikker
  • 02-04. Mar.   Game of life                             Leken i livet
  • 19-23 Mai.    World relations                        Verdens relasjoner

 

2018 Sommer/ høst

  • 6-24 Aug.     Intuitive anatomy                      Intuitiv anatomi
  • 1-12 Okt.      Diseases and Disorder             Sykdommer og lidelser
  • 10-14 Nov.    DNA 3

 

Som en Thetaveileder  jobber vi med deg og på dine selvbegrensende tanker, tro og handlingsmønstre og vil avdekker din indre selvsabotør som ofte ligger i din blindsone. Så omdannes disse til trygghet, harmoni og kjærlighet, slik at du kan bevege seg fremover i livet ditt med mer energi. Ved å endre negative tanker, handlingsmønstre og trossystemer i livet, vil du endre dine uheldige handlinger og reaksjonsmønstre, dermed endrer du resultatene du får i livet ditt. Du vil lettere tiltrekke og manifestere deg drømmen din om personlig suksess, bedre livsbalanse, helse, forhold og kjærlighet.
Oppdage livets formål med Theta Healing 

 

HVA ER THETAHEALING? ThetaHealing er en herlig blanding av forskjellige metoder som, reading, løse familiemønster,  tankemønstre, manifestering, tidligere liv,  intuitiv anatomi,  DNA aktivering og metakognitive coacingteknikker. Dette hjelper deg til å kunne oppleve resultater som du aldri trodde var mulig.

Det er ingen religion men en dyptgående intuitiv og livsveiledende  teknikk i samarbeid med energihealende kunnskap som kan helbreder mentalt og fysisk. les mer her…

Fjerne frykter for sykdommer, intuitiv lesing av kropp og sinn.