Som Master og Science holder jeg alle kursene til Vianna Stibal i ThetaHealing.
ThetaHealing er nå i 152 land og sprer seg som” ild i tørt gress”, Hvorfor?
Fordi det funker!
https://player.vimeo.com/video/146937281?autoplay=1

Grunnkurs 15-17 april på Lørenskog gir deg en god intro og 15 supre energiteknikker til bruk på deg selv, familie og venner. Du lærer å møte din sjel og få opprettet en formidabel indre kraft for å endre din ytre verden.

HVA ER THETAHEALING? ThetaHealing er en herlig blanding av forskjellige metoder som, reading, løse familiemønster,  tankemønstre, manifestering, tidligere liv,  intuitiv anatomi,  DNA aktivering og metakognitive coacingteknikker. Dette hjelper deg til å kunne oppleve resultater som du aldri trodde var mulig.
Det er ingen religion men en dyptgående intuitiv og livsveiledende coachende teknikk i samarbeid med energihealende kunnskap som kan helbreder mentalt og fysisk. les mer her…

Kurs 2016
Basic grunnkurs 15-17 april
World Relations (Historisk, tidligere liv) 16-20 juni
Disease and Disorder (sykdom og lidelser) kommer
DNA 3 16-20 kommer

ThetaHealing kurs og utøvere er nå utbrett i 152 land og er blant den mest voksende behandlingsformen som er i verden i dag.

ThetaHealing  er for deg som ønsker å helbrede deg selv og manifestere et fantastisk liv, og selvfølgelig for deg som ønsker å jobbe som ThetaHealer. Du vil lære helt unike teknikker som kommer fra noen av de største mestere i verden og teknikkene har blitt utført på milioner av mennesker med veldig gode resultater.

Jeg kan hjelpe deg med: Fysiske og mentale plager og begrensninger som kjærlighet, relasjoner, forhold, urolige tanker les mer her…

ThetaHealing Basic og Advanced DNA kursene passer for deg som ønsker å bruke det på deg selv, venner og familie. Det er 2 kraftfulle og enestående seminarer for deg som ønsker en åndelig, spirituell tilnærming og forståelse. les mer her…

ThetaHealing seminar: Du lærer en dypere selvutvikling som samarbeider med den spirituelle og åndelige kraften og å benytte deg av de fantastiske og unnværlige livsmestringsteknikkene som gir raske og vedvarende resultater fysisk og mentalt på deg selv og andre.
Tidsplan for seminarer kan du lese her…

Har du tatt ferdig Basic og Advanced DNA har du muligheten til å gå mer i dybden av det du lærte på de de foregående kursene .
Manifestering og Game of life (business) passer for deg som vil ha fokus på og oppnå dine drømmer og fjerne mentale blokkeringer som hindrer deg i å nå dine mål.
Familie, venner, miljø og den genetiske arven kan være årsaken til dine begrensninger. les mer her…
Rainbow Children er et kurs for intuitve barn hvor foreldre kan være med hvis de har tatt Basic og Advanced. les mer her….
Elective seminarene er nye kurs som kommer til Norge 2016. Forløbig kan du ta disse kursene i Sveits. les mer her…

“Intuitv anatomi”, “Verdens relasjoner”, “Sykom og lidelser” og “DNA 3″, kursene er en nødvendighet for deg som ønsker å kunne utøve thetahealing profesjonelt og til sitt beste.
Seminarene må oppleves, de er fantastiske og uforglemmelige. Det er her du VIRKELIG LÆRER.

Ønsker du å bli en dyktig utøver trenger du de øvrige seminarene for å bli en mental og åndelig livsveiledende ThetaHealer.
Du lærer å gå dypere inn i de cochende spørreteknikkene, mentaltrening på alle områder i livet, forandring av tankemønstre og programmer som er arvet genetisk, historisk, familie og kollektivt. Fjerne frykter for sykdommer, intuitiv lesing av kropp og sinn.

Du vil avdekke, forløse og slette negative oppfatninger og programmer som kan hindre deg i å nå ditt høyeste potensiale. Du vil bedre dine ferdigheter, evner og intuitive evner når du har et klart sinn og er koblet til skaperen og fri fra begrensende programmer. Du vil få økt forståelse av ThetaHealing prinsippene at du er linket til alt som er og at du skaper din egen virkelighet.
Du er hjertelig velkommen til å delta på kurs. Tidsplan og påmelding finner du her…

Ditt navn:

E-post

Telefon

Ønsket Kurs

 

 

 

 

 

Kjærlighet, lykke og fred helbreder!
Du ble født til å skape et godt liv for deg selv og andre, og selvfølgelig med fri vilje til hvordan du forvalter den gudommelige kraft.

 

 

Datum

Seminar

Seminarleitung

Seminarort

19. – 20. April 2016

Grabe tiefer Praktizierende

Jutta Wirth

Hotel Einstein, St. Gallen

22. – 25. April 2016

Basis Lehrer Seminar

Vianna Stibal

Hotel Einstein, St. Gallen

27. – 29. April 2016

Aufbau Lehrer Seminar

Vianna Stibal

Hotel Einstein, St. Gallen

01. – 02. Mai 2016

Grabe tiefer Lehrer Seminar

Vianna Stibal

Hotel Einstein, St. Gallen

03. Mai 2016

RHYTHM Seminar für Praktizierende

Vianna Stibal

Tonhalle, St. Gallen

04. Mai 2016

RHYTHM Lehrer Seminar

Vianna Stibal

Tonhalle, St. Gallen

 

ThetaHealing er nå i 152 land og sprer seg som ild i tørt gress, Hvorfor? Fordi det funker!
Lær hvordan du kan transformere ditt liv, bygge din profesjonelle thetahealing business ved å bruke dine intuitive evner og hvordan du kan jobbe på deg selv og klienter.